Почетна

О Установи

Боравак у вртићима

Вртићи

Вртићи

Службе

Јавне набавке

Активности

Контакт

Стари сајт

ОБАВЕШТЕЊА ЗА РОДИТЕЉЕ

IX Педагошка јединица

Павла Симића 9, 2100 Нови Сад, ел. пошта: predskolska.novisad@gmail.com

Телефон: +381 21 420 439;  +381 21 527 547

 

 

Поштовани, Како нам је некако пребрзо дошао и овогодишњи јун, уз осећај да се ближи крај вртићким данима наших предшколаца, осетили смо потребу да вам се обратимо. У нашој групи осећања су помешана. Радујемо се, наравно, што су нам деца зрела, спремна за школу, лепо васпитана и припремљена за нове изазове. Уз наду да ће нам будуће учитељице бити макар и 50% попут наших васпитачица (Александра Зорић Раичевић и Весна Милановић), што бисмо сматрали срећом (јер су у потпуности себе дале нашој деци, учествујући у њиховом одрастању и васпитању), ипак колективно тугујемо јер верујемо да је просто немогуће да сви добијемо тако дивне особе и тако квалитетне педагоге. Оне су заиста непоновљиве. Од првог тренутка прилагођавања наишли смо на један изузетан однос, пријатељски и топао, а тако је остало до краја. Колико енергије су унеле да наша деца напредују а да при том, учећи много тога, буду срећна и насмејана,…
среда, 23 октобар 2019 06:12

Сарадња са ФК "Јединство"

Дана 21.10.2019. Деца и васпитачи Санда Петрушић, Маја Гођевац, Јасмина Јеловац, Кристина Милорадов и стручни сарадник педагог Славица Делибашић, из вртића "Весели патуљци" из Руменке посетили су и проширили сарадњу са ФК "Јединство".
Дана 30.05.2019. године у вртићу „Свитац“ реализоване су активности од једне до седам година, тј. oд млађе јаслене до припремно предшколског програма.
четвртак, 11 октобар 2018 05:33

"Весели патуљци" у Дечијој недељи

Низом активности и посета (Природњачки музеј, Библиотека, ФК Јединство) деца из вртића "Весели патуљци" из Руменке, заједно са својим васпитачима и медицинским сестрама, обележила су Дечију недељу.
четвртак, 20 септембар 2018 05:49

Рециклажа у вртићу

Деца из вртића "Весели патуљци", у петак 14.09.2018.године, дружила су се са песникињом Горданом Јовић поводом постављања еко острва.
Страна 1 од 4
manifestacije

Манифестације

Учешће деце на разним манифестацијама

Опширније...

Пријава