Izaberite stranicu

Ћирила и Методија 69 - Дунавски цвет

Вртић „Дунавски цвет“ се налази се у Новом Саду, у делу града који се зове Телеп, у улици Ћирила и Методија, број 69. Изграђен је 1979.године. У вртићу постоји 10 радних соба, 12 васпитно образовних група. Укупан број уписане деце је око 270.

Вредности на које смо јако поносни су неговање мултикултуралности, уважавање различитости, двојезичности и специфичности везаних за део града у ком се вртић налази.

Усмерени смо на грађење квалитетних односа између деце, деце и одраслих,  свих запослених и породице, као и локалне заједнице. Трудимо се да имамо отворену, јасну и професионалну комуникацију.

Желимо да се свако дете, свака одрасла особа – запослени или гост који крочи у вртић, осећа добродошлим, уваженим и прихваћеним.

Сви запослени у сарадњи са родитељима, а кроз неговање партнерских односа, труде се да основно начело вртића буде учење кроз игру.

Покладе – farsang

Овако су деца из васпитних група на мађарском језику отерали зиму:Уз игру, песму и страшне маске ...😃Így farsangoltak a Dunavirág óvoda pajtásai, akik dallal, tánccal, állarcos felvonulással kísèrtèk ki a teletБаба зима је симболично завршила у контејнеру поневши...

„Јесењи крос 2023“

ПУ „Радосно детињство“                                                                                                                                           Нови Сад, 06.10.2023.  ИЗВЕШТАЈ „ Јесењи крос 2023“           У  сарадњи са Савезом за школски спорт и...