Izaberite stranicu

У оквиру планирања и реализовања свог рада, васпитачи вртића „Палчица“ у свим васпитно-образовним групама, децу су упознавали и проширивали  знања о граду у којем живе.

Током претходне и ове недеље неке од планираних и реализованих активности су: „Нови Сад некад и сад“, „Познате жене Новог Сада“, „Војвођанска кућа-Светска културна баштина“, „Културни споменици града Новог Сада“, „Кибицфенстер-наш прозор у свет“…. Дана 01.02.2016. у вртићу је направљена изложба дечијих ликовних радова на тему Града Новог Сада у сарадњи са стручним сарадником за ликовно. Познати дечији песник Драгутин Бег је гостовао у вртићу и том приликом децу из млађих, средњих, старијих и најстаријих група упознао са професијом песника, развијајући љубав према књизи и писаној речи.

Деца старијих  узрасних група и њихови васпитачи Славица Цупаћ, Снежана Богдановић, Тијана Радојичић, Сања Голубовић, Радмила Богавац и Бојана Дракулић као и деца припремних група са васпитачима  Марина Кнежевић и Драганом Влаховић радо су се одазвали и учествовали у овим активностима. Активности су се организовале у дворишту вртића. Деца су уживала у лепом сунчаном дану и такмичарским играма које су биле одлично организоване.