Izaberite stranicu

„Срце се нема да се има, срце се има да се дели свима“         М.Антић

 Сарадња са Хуманитарном организацијом „Сви за Космет“

Прикупљање новогодишњих пакетића за децу са Косова и Метохије.

Прикупљање играчака, књига и слаткиша  за децу са Косова и Метохије реализован у децембру 2022. и у децембру 2023. године

Сарадња са Националним удружењем родитеља деце оболеле од рака – НУРДОР

 

Хуманитарна акција „Кутија за храброст“

Деца и родитељи из свих вртића радо су се одазвали хуманитарној акцији у оквиру пројекта „Кутија за храброст“ за децу оболелу од рака – заједно победимо страх!

Сарадња са Хуманитарном фондацијом „Буди хуман“

Наша Установа се укључује у акције Хуманитарне фондације „Буди хуман“ и свим срцем подржава добробит све деце!

Организујемо Хуманитарне Базаре, чајанке, креативне радионице, дружења уз палачинке, позоришне представе, изложбе ликовних радова, рукотворина…

„Велико Picture51 за Милоша“

„Да Милош победи“

Позоришна представа „Испод печурке“ у организацији наших васпитача

У вртићу је одржана је хуманитарна акција за дечака Милоша. Милошева мама je дизајнирала сликовницу која је и тог дана била на продају. Васпитачи су организовали радионице током којих су разговарали са децом шта значи бити храбар и читали им сликовнице.

„Да Ленка победи“

„Да Давид прохода“

Наше веште ручице и велико срце

Базар дечјих рукотворина

„Да Хелена оздрави“

Вредне руке васпитачица                    Дечје вредне руке

Хуманитарна изложба и продаја заједничких продуката деце и васпитача

„Да Наташа прохода“

Папирне бродиће које су деца израђивала у вртићу су откупили родитељи, те су их на Штранду сви заједно пустили да плове Дунавом. Сав прикупљен новац је уплаћен за хуманитарну акцију „Да Наташа прохода“.

„Да Бошко победи“

Удруженим снагама, прикупљали су средства за малог Бошка, како би и он имао срећно и безбрижно детињство.

„Помозимо Наталији да брже оздрави“

Сарадња са Удружењем дистрофичара Србије

Свакодневно се у нашим вртићима прикупљају чепови у оквиру акције „Чепом до осмеха“. То је постала вртићка традиција и забава за децу и породицу.

Хуманитарне акције за социјално угрожене породице

У току Дечије недеље, одржана је хуманитарна продаја дечијих радова. Деца васпитних група правила су магнете и привеске од теста и глинамола, украсе од стаклене амбалаже и тканине, јутане торбе, осликавали су мајице и правили заставице од различитих враста материјала. У припрему дечијих продуката укључио се родитељ старије  васпитне групе Душан Савковић, ликовни уметник.

Хуманитарни базар одржан је у лединачком вртићу. Средства сакупљена донацијом родитеља и запослених уплаћена су на рачун породице из Лединаца којој је изгорела кућа.

У Кисачу организована је и реализована хуманитарна акција за социјално угрожене породице у нашем селу. Учествовали су сви запослени, деца и родитељи из „Лиенке“.

Хуманитарне акције за децу из наших вртића и наше суграђане

У вртићу у Сремским Карловцима, одржан је хуманитарни базар дечјих ликовних радова за нашег суграђанина Владислава Милосављевића, за његов поновни сигуран корак.

Хуманитарни базар за нашег другара Максима за помоћ у борби за његово лечење у иностранству.

Заједничким снагама у помоћи нашим другарима Стефану и Страхињи

Деца су са васпитачима припремила продукте који су били изложени на базару, а у нашу акцију су се укључили и родитељи, који су са својом децом код куће осликавали разне предмете, правили шналице, машнице… Овакав тимски рад и посвећеност допринели су великом успеху наше хуманитарне акције.