Izaberite stranicu

Другари из вртића Веверица бивши предшколци, а сада школарци освојили су награду „Креативног центра“ у другој креативној радионици „ПРИЧАМО ЛЕГО®  БАЈКЕ“ за ЛЕГО® бајку са највише коцкица.

У току маја и јуна 2017. године су другари уз своје васпитачице Славицу Цупаћ и Снежану Богдановић осмислили бајку, инспирисани припемама за завршну представу „Капетан Џон Пиплфокс“ Д. Радовића и многим другим бајкама уз које су одрастали. Креирали су различите ликове и осмислили радњу, заједно су правили сценографију и данима се играли у маштовитом свету ЛЕГО® коцкица. Затим су све сцене фотографисане и путем ЛЕГО® Висуализер софтвера обрађене и послате на конкурс у форми стрипа.
Ове године је жири Креативног центра доделио 5 првих награда од којих је једна вредна награда припала управо Веверцима.
13. 12. 2017. године је уручена награда у вртићу „Веверица“. Посетио нас је г. Дејан Беговић, извршни директор „Креативног центра“ који нам је пожелео још много игре  ЛЕГО® конструкторима и још награда на будућим конкурсима. Тада је снимљен и кратак прилог о учешћу Вевераца у пројекту ЛЕГО® едуцатион као и о игри и преношењу сазнања и искустава на следеће генерације деце.
И деца и васпитачи су уживали у целом процесу израде „Морнарске бајке“ – бајке са највише ЛЕГО® коцкица.