Izaberite stranicu

Вртић „Чаробњак“

Мешовита група деце са децом пред полазак у школу

Васпитачице Невена Живковић и Љиљана Малинић

 

14.6.2023. у 18ч иза вртића „Чаробњак“ отворила се „Чаробна пијаца“ деце овог вртића. Пијаца је крајњи продукт пројекта „Од чаробњака семенке“ у ком су као партнери учествовала сва деца, родитељи, школска деца која су некада похађала овај вртић, локална заједница и гости вртића „Изворчић“. Заједнички донета одлука да се крај школске године обележи прославом пројекта на овај начин окупила нас је све на нашој „Чаробној пијаци“ те смо се том приликом поздравили и са децом пред полазак у школу.

Родитељи су обавестили локалну заједницу путем ФБ групе, организовали се око музике, мини закуске, поклона за сву децу у виду медењака са именима… Деца су била успешни презентери својих производа насталих током вишемесечног пројекта. Њихови старији другари из школе су им помогли у томе. Локална заједница, познаници, рођаци су били донатори за вртићке производе међу којима су се нашле и саднице паприке, лимуна, бундеве, чери парадајза, ланчићи са пластифицираним биљкама, чаробног пасуља, јежића који чувају башту од бубица…

Овом приликом успешно је заокружен пројекат као и дружење са децом пред полазак у школу, успостављено партнерство са локалном заједницом и родитељима.

20230615 131155 scaled