Izaberite stranicu

Вртић „Црвенкапа“ добио је eTwinning ознаку за школе (предшколске установе). Ову ознаку добило је укупно  2139 школа у Европи.  У Србији је додељено 30 ознака за eTwinning школе – предшколске установе.

Линк са списком добитника eTwinning ознака за школе – предшколске установе.
https://erasmusplus.rs/dodeljene-etwinning-oznake-za-2020-21/?fbclid=IwAR2qk5IzR5tkzEPq4tcN7Sw7XXDF6jxwG9fT0xi-EhO2lQ9YQ5Vh5kNEFSg

Наш вртић препознат је као предводник у областима као што су дигитална пракса, добре праксе безбедности на интернету (eSafety), иновативни и креативни приступи педагогији, подстицање континуираног професионалног развоја запослених, подстицање праксе сарадничког учења код запослених и деце. Ово није само признање личног успеха појединачних наставника, већ и признање одличног постигнућа читавог eTwinning тима у нашем вртићу.

Линк химне вртића:

https://youtu.be/7tTXYllT5Q8

Колектив вртића „Црвенкапа“ као подршку породици за време трајања вандредне ситуације у земљи креирао је електронску књигу игара. Васпитачица Драгана Миљков-Финџановић подстакла је колектив да кроз заједнички рад од куће запослени развијају своје дигиталне компетенције едукујући се у њеној Google учионици „Хоризонтално учење“. Ове обуке као крајњи резултат имају дигиталне игре које се могу слати деци путем вибер група.

Линк електронске књиге „Хајде да се играмо“

https://www.storyjumper.com/book/read/80499775/5e77879ea7452