Izaberite stranicu

У вртићу Новосађанче, месец новогодишњих радости је прошао у веселом расположењу и лепим акцијама које су запослени организовали заједно са родитељима.

Децу је посетио Деда Мраз и донео им дивне пакетиће за собу, а новац који је плаћен за Деда Мраза је уплаћен у хуманитарни фонд, за девојчицу Наташу. Неколико собица је додатно уплатило средства за ову акцију.

Придружили су им се запослени вртића. Организован је Базар, на предлог родитеља из савета вртића. Дечије радове су родитељи, баке и деке куповали и хвалили. Деца су уживала у приказивању плодова свога рада.

Након Базара, средства су усмерена дечаку из нашег вртића и девојчици Наташи, чији отац, Деда Мраз увесељава децу да би јој омогућио да прохода.

Прикупљали смо и помоћ за децу и људе са Косова (храну, одећу, обућу, играчке). Родитељи и запослени су препунили кутију. Још увек сакупљамо. Један комби пун пакета је кренуо тамо где је потребно.

НУРДОР – ова акција је такође подржана и њу ћемо наставити и у наредним месецима. Кутија за храброст је дирнула срца мама, тата и деце.

Најлепше је када некоме пружиш руку. Љубав нас учи да будемо добри људи.

Срећна Нова година!