Izaberite stranicu

У сарадњи са локалном заједницом Сремски Карловци, деца предшколског узраста учествовала су на Општинском такмичењу под називом ,,Пажљивкова смотра“.

Предшколска група и васпитачи Драгана Босанчић и Биљана Јовић победили су на општинском такмичењу и остварили право на учешће у регионалном такмичењу ,,Пажљивкова смотра “ у Новој Пазови, 11.04.2022. у организацији  Републике Србије и агенције за безбедност у саобраћају.

Велику заинтересованост и ангажовање за овај догађај показали су и родитељи који су организовали превоз деце на  регионално такмичење у Нову Пазову. Деца која су представљала вртић ,,Коцкица“ из Сремских Карловаца имали су тежак задатак такмичивши се против деце из још 5 локалних самоуправа као што су Жабаљ, Стара Пазова, Бач…  Поносно објављујемо да су наша деца  УСПЕШНО освојила 2. МЕСТО на регионалном такмичењу ,,Пажљивкова Смотра“ у Новој Пазови и показала велико знање из области безбедности у саобраћају.

Овим пројектом обухваћено је 40 локалних самоуправа и учествовало је преко 35000 деце предшколског узраста, првог и другог разреда. Срећни смо што смо били део овог пројекта и остварили велики успех. Велико хвала општини Сремски Карловци, родитељима и организаторима.

Васпитач Драгана Босанчић